Groeiviseur

Groeien in het digitale tijdperk

Ik help jouw organisatie om efficiënt te groeien in het digitale tijdperk, zonder de kosten van traditionele agencies, marketingbureaus of consultants, met mijn ervaring als full-stack marketeer, strateeg en projectmanager.

Persoonlijk aanspreekpunt

Ik ben jouw vaste aanspreekpunt, strategieontwikkelaar en projectmanager, en draag volledige verantwoordelijkheid voor het succes van jouw project. Met uitgebreide ervaring in marketing, business development en technologie, beschik ik over de juiste vaardigheden om jouw organisatie kostenefficiënt naar meetbaar succes te leiden.

Specialisten

Voor het beste resultaat kunnen we één of meerdere specialisten in het team nodig hebben. Bij Groeiviseur selecteer ik de beste en meest kostenefficiënte vakexperts die passen bij jouw uitdaging. Dat kan omdat ik mijn jarenlang opgebouwde netwerk inzet en de juiste taal spreek én begrijp.

Intern team

Samen met jouw interne team(s) creëren we een holistische aanpak waarbij marketing, sales en technologie naadloos op elkaar afgestemd worden om het maximale groeipotentieel te benutten.

Groeiviseur - Reinier Willems

Even voorstellen

Ik ben Reinier Willems, een creatieve, resultaatgerichte en veelzijdige professional met een passie voor groei. Ik zie werken als een uitdagende teamsport waar resultaat en plezier hand in hand gaan. In mijn vorige functies was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen, leiden en managen van projecten van A tot Z. Ik heb een brede ervaring in het maken van projectplannen, het managen van budgetten, het aansturen van teams en het overwinnen van uitdagingen. Ik ben in staat om resultaten te behalen, ook onder hoge druk.

Wat wij voor u doen

L

Concept- en strategieontwikkeling

Concept- en strategieontwikkeling omvat het bedenken van zakelijke ideeën en het plannen van tactieken om doelstellingen te bereiken, essentieel voor groei en succes.

L

Positionering en merkontwikkeling

Positionering en merkontwikkeling omvatten het creëren van een onderscheidende plek voor een merk in de markt en het opbouwen van de merkidentiteit om klanten aan te trekken en te behouden.

L

Lead generatie modellen

Leadgeneratiemodellen verwijzen naar strategieën en systemen die worden gebruikt om potentiële klanten te identificeren en aantrekken, met als doel het vergroten van de verkoopkansen en het uitbreiden van de klantenkring.

L

Customer experience & Customer success optimalisering

Customer experience-optimalisering verbetert klantinteracties en tevredenheid, terwijl customer success-optimalisering zich richt op het maximaliseren van klantwaarde en langetermijnsucces.

L

Marketing funnel en CRM-automatisering

Een marketing funnel illustreert de klantreis vanaf het eerste contact tot verkoop. CRM-automatisering gebruikt technologie om klantinteracties te beheren. Samen optimaliseren ze klantacquisitie en -behoud.

L

Project- en programmamanagement

Projectmanagement richt zich op het voltooien van individuele projecten binnen gestelde grenzen. Programmamanagement coördineert meerdere gerelateerde projecten voor strategische voordelen. Beide zorgen voor gestructureerd en efficiënt realiseren van doelen.

Bij Groeiviseur geloven we dat elke visie het potentieel heeft om te bloeien.”

Groeiviseur

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Vrijblijvend kennismaken?

Adres

Ritzema Bosstraat 36                  2152XG Nieuw-Vennep, Nederland

Bedrijf

KvK: 90516656

BTW-nummer: NL004822206B56

Bedrijf

KvK: 90516656

BTW-nummer: NL004822206B56

Follow Us