Groeien in het digitale tijdperk

Wil je dat jouw organisatie in het digitale tijdperk versnelt en excelleert zonder de hoge kosten en verspilling van traditionele agencies, marketingbureaus en consultancy bedrijven? Als eenmansbureau, met een netwerk van de beste vakexperts, help ik jouw organisatie pragmatisch en gestructureerd vooruit en versterken we jouw merk en waardecreatie. Als full-stack marketeer, strategieontwikkelaar en projectmanager ben ik jouw vaste aanspreekpunt en neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor het succes van jouw project.

Even voorstellen

Ik ben Reinier Willems, een creatieve, resultaatgerichte en veelzijdige professional met een passie voor groei. Ik zie werken als een uitdagende teamsport waar resultaat en plezier hand in hand gaan. In mijn vorige functies was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen, leiden en managen van projecten van A tot Z. Ik heb een brede ervaring in het maken van projectplannen, het managen van budgetten, het aansturen van teams en het overwinnen van uitdagingen. Ik ben in staat om resultaten te behalen, ook onder hoge druk.

Als pragmatische persoon heb ik een scherp oog voor succes en resultaat. Mijn no-nonsense en straight forward aanpak stellen me in staat om effectief doelen te stellen en vastberaden na te streven. Ik geloof in heldere communicatie en een efficiënte aanpak, zonder onnodige omwegen. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties. Mijn karakter en vaardigheden stellen me in staat om effectief samen te werken met alle generaties, Door continue te blijven leren hou ik mezelf scherp en relevant in een digitale wereld. Ik ben gecertificeerd Beïvloedingspsycholoog, Project Manager, Product Owner, Scrum Master en LinkedIn Marketing Strateeg.
Groeiviseur - Reinier Willems

Een vast aanspreekpunt

én de beste vakexperts

Ik ben jouw vaste aanspreekpunt, strategieontwikkelaar en projectmanager, en draag volledige verantwoordelijkheid voor het succes van jouw project. Met uitgebreide ervaring in marketing, business development en technologie, beschik ik over de juiste vaardigheden om jouw organisatie kostenefficiënt naar meetbaar succes te leiden.

Voor het beste resultaat kunnen we één of meerdere specialisten in het team nodig hebben. Bij Groeiviseur selecteer ik de beste en meest kostenefficiënte vakexperts die passen bij jouw uitdaging. Dat kan omdat ik mijn jarenlang opgebouwde netwerk inzet en de juiste taal spreek én begrijp.

Samen met jouw interne team(s) creëren we een holistische aanpak waarbij marketing, sales en technologie naadloos op elkaar afgestemd worden om het maximale groeipotentieel te benutten.

Samenwerken met de beste vakexperts
Gestructureerd samenwerken

Gestructureerd en meetbaar samenwerken en bijsturen

We starten met een pragmatische inventarisatie om te analyseren waar de organisatie nu staat en heen wil. Hierna leggen we van binnenuit naar buiten toe de why, how en what van de organisatie vast als fundament en leidraad voor de te ontwikkelen strategie.

Vervolgens bepalen we samen de doelen, de hiervoor noodzakelijke en meetbare resultaten en de bijbehorende initiatieven om deze resultaten te bereiken. Dit doen we op jaarbasis en voor ieder kwartaal. Tweewekelijks nemen we de tussentijdse resulaten door. Zo verwijderen we obstakels en weet iedereen, intern en extern, exact wat er van hem of haar verwacht wordt en blijven we gefocust.

Diensten360° marketing, sales en business development

◼︎ Concept- en strategieontwikkeling

◼︎ Positionering en merkontwikkeling

◼︎ Lead generatie modellen

◼︎ Customer experience & Customer success optimalisering

◼︎ Marketing funnel en CRM-automatisering

◼︎ Project- en programmamanagement

360° marketing

Vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak 📅Mob: 06 55123929
e-mail: reinier@groeiviseur.nl

WhatsApp Groeiviseur   LinkedIn Groeiviseur